26 cafetaria/snackbar advertenties Sorteer
 • Te koop; Cafetaria/snackbar in Egmond Binnen NH Te koop; Cafetaria/snackbar in Egmond Binnen NH Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden, cafetaria/snackbar in Egmond Binnen NH Deze snackbar/cafetaria is de enige in de plaats Egmond-Binnen. Egmond-Binnen telt ca. 3000 inwoners en in de zomermaanden bezoeken vele toeristen deze plaats. De huidige exploitanten willen elders in het land iets anders gaan doen. Alle apparatuur is van de h Egmond-Binnen, NH INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Cafetaria / Eetcafé / Pizzeria te koop in Den Bosch Cafetaria / Eetcafé / Pizzeria te koop in Den Bosch Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, Cafetaria / Eetcafé / Pizzeria in Den Bosch pal tegenover de Brabanthallen gelegen. In de Brabanthallen worden jaarlijks ca. 13 grote concerten gegeven en er worden diversen evenementen georganiseerd. Deze ruime zaak heeft binnen maar liefst 70 zitplaatsen en op het terras ook nog z'n 40 zitplaatse Den Bosch, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 700 /mnd.
 • Cafetaria te koop in Sassenheim
  Verkocht
  Cafetaria te koop in Sassenheim Horecawinkelmakelaars biedt een cafetaria te koop aan dat is gelegen aan de Oude Haven te Sassenheim. Dit cafetaria is volledig ingericht met kwalitatief hoogwaardige apparatuur zoals een Interfastfood bakwand met 4mandjes voor frites en 2 voor snacks, luxe koffie halfautomaat merk Astoria, koffiebonen molen, Taylor softijsmachine, slushpuppie appa Sassenheim, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.850 /mnd.
  Verkocht!
 • Cafetaria gelegen aan Dorpsplein in centrum Deest (gem. Druten).
  Verkocht
  Cafetaria gelegen aan Dorpsplein in centrum Deest (gem. Drut Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Cafetaria dat is gelegen aan het Dorpsplein, naast het Dorpshuis in centrum Deest gemeente Druten. Het dorp Deest telt ruim 1900 inwoners en op slechts enkele kilometers verwijderd is de plaats Winssen gelegen met ruim 2000 inwoners. Cafetaria 't Plein is het enige cafetaria voor deze twee dorpen. Deest, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.241 /mnd.
  Verkocht!
 • Cafetaria te koop met hoge omzet in Lelystad Cafetaria te koop met hoge omzet in Lelystad Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een cafetaria met hoge omzet in Lelystad. Dit cafetaria is gelegen in een dichtbevolkte wijk nabij het centrum van Lelystad. Naast en tegenover het pand zijn nog enkele winkels gevestigd, waaronder een Albert Heijn. Er is tevens een grote (gratis) parkeerplaats om de hoek. Vanwege het bereiken van Lelystad, FL INV/GW: € 295.000     Huur: € 1.316 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • Te koop; Cafetaria-Snackbar-Automatiek in Alkmaar
  Verkocht
  Te koop; Cafetaria-Snackbar-Automatiek in Alkmaar Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: een Cafetaria-Snackbar-Automatiek gelegen in een winkelstraat in het levendige centrum van Alkmaar tegenover C&A en naast de Primarkt. Het betreft hier een volledig instap klaar bedrijf waar u zonder zorgen nog mooiere omzetten kunt genereren dan nu al het geval is. De inrichting kunnen we gerust c Alkmaar, NH INV/GW: € 59.000     Huur: € 2.580 /mnd.
  Verkocht!
 • Te koop; Cafetaria/snackbar gunstig gelegen in Den Helder
  Verkocht
  Te koop; Cafetaria/snackbar gunstig gelegen in Den Helder Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; een cafetaria/snackbar met een goede omzet, gelegen in Den Helder. De snackbar is gelegen in een woonwijk, achter de plaatselijke sportvelden en naast een basisschool. Achter de zaak is een groot openbaar parkeerterrein. Deze zaak heeft een oppervlakte van ca. 49 m2 en binnen zijn er 10 zitplaatsen Den Helder, NH OG: € 50.000     INV/GW: € 35.000     Huur: € 867 /mnd.
 • Cafetaria te koop in een plaats ten Z.O. nabij Amsterdam Cafetaria te koop in een plaats ten Z.O. nabij Amsterdam Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Cafetaria/snackbar gelegen in een plaats ten zuidoosten nabij Amsterdam. De zaak is keurig ingericht en de frituur is 1 jaar geleden nieuw geplaatst evenals de tegelvloer. Er zijn geen verplichtingen en er behoeft geen personeel overgenomen te worden. Aan de voorzijde van de zaak zijn 36 zitplaatse , NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.780 /mnd.
 • Cafetaria/Snackbar in de wijk Stratum te Eindhoven
  Verkocht
  Cafetaria/Snackbar in de wijk Stratum te Eindhoven Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Cafetaria/Snackbar gelegen in de wijk Stratum te Eindhoven. Deze zaak bestaat al reeds vele jaren en is gespecialiseerd in frites, snacks en wok to go gerechten. Er wordt er leuke omzet van ca. € 190.000,-- per jaar gedraaid en mede dankzij de bezorgingen is deze nog steeds stijgende. Bezorgen vana Eindhoven, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  Verkocht!
 • Te koop Cafetaria / Snackbar in centrum Zoetermeer
  Verkocht
  Te koop Cafetaria / Snackbar in centrum Zoetermeer Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Cafetaria / Snackbar in centrum Zoetermeer. Dit mooie en prima renderende cafetaria/snackbar is gelegen aan een druk winkelcentrum. De zaak is recentelijk verbouwd en heeft veel nieuwe apparatuur en inrichting gekregen. Deze modern ingerichte zaak heeft binnen 32 zitplaatsen en op het bij deze zaak Zoetermeer, ZH INV/GW: € 385.000     Huur: € 3.420 /mnd.
  Verkocht!
 • Cafetaria in een goed lopend winkelcentrum NH Cafetaria in een goed lopend winkelcentrum NH Nieuw te ontwikkelen mogelijkheid voor een cafetaria/lunchroom met een omzet potentie van ca. € 350.000,--. De locatie is gelegen aan de ingang van een goedlopend winkelcentrum in een grote woonwijk. Er is meer dan voldoende gratis parkeer gelegenheid. Door de gunstige ligging in het winkelcentrum is er voldoende aanloop voor koffie en lunch. Voor Op aanvraag, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  Verkocht!
Heeft u een suggestie?