4 casco horecaruimte advertenties Sorteer
 • Te huur; Multifunctionele ruimte in 'Vijfhoek' Haarlem
  Verkocht
  Te huur; Multifunctionele ruimte in 'Vijfhoek' Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars te huur aangeboden een mooie en zeer lichte unit (4 x 16 mtr) voorzien van krachtstroom en eigen meters. Deze unit is gelegen aan de zuidkant van het oude stadscentrum van Haarlem in de populaire Vijfhoek. Momenteel is deze unit in gebruik als voorbereidingskeuken voor een horecagelegenheid in de omgeving, maar dankzij de Haarlem, NH Huur: € 1.250 /mnd.
  Verhuurd!
 • Casco horeca-/winkelruimte te huur nabij NS-centraal
  Verhuurd
  Casco horeca-/winkelruimte te huur nabij NS-centraal Horecawinkelmakelaars heeft verhuurd, Casco horeca-/winkelruimte gelegen nabij het bruisende plein voor het NS-station in Haarlem. Met een oppervlakte van ca. 40 m2 en een alcoholvergunning is deze ruimte zonder meer geschikt voor diverse horecaconcepten waarbij u moet denken aan afhaal- bezorgrestaurant met de mogelijkheid voor enkele tafels. Dame Haarlem, NH Huur: € 1.250 /mnd.
  Verhuurd!
 • Horecaruimte in prachtig monumentaal pand in centrum Arnhem
  Verhuurd
  Horecaruimte in prachtig monumentaal pand in centrum Arnhem Bij HorecaWinkelMakelaars te huur aangeboden een horeca/winkelruimte. Deze ruimte is gesitueerd in een prachtig monumentaal pand in de Rijnstraat in de binnenstad van Arnhem. In de directe omgeving zijn winkels van landelijke en lokale partijen zoals Town & Country, Reset, Op=Op Voordeelshop, Wolky Shop en Top Merk Schoenen (TMS) gevestigd die zorg Arnhem, GD Huur: € 1.500 /mnd.
  Verhuurd!
 • Te huur: Casco horecaruimte ideaal voor snackbar- brasserie Te huur: Casco horecaruimte ideaal voor snackbar- brasserie Te huur: Casco horecaruimte ideaal voor snackbar- brasserie in Amsterdam-Noord. De horecaruimte is gelegen in de wijk 'Stadsdeel Noord' in de gemeente Amsterdam en telt ca. 8800 inwoners. Deze rustige woonwijk is omstreeks 1993 gebouwd en gelegen op loop- en fietsafstand van recreatiegebied 't Twiske. De horecaruimte is gelegen pal naast de onlangs Amsterdam, NH Huur: € 1.250 /mnd.
  Verhuurd!

Heeft u een suggestie?