3 eetcafé advertenties Sorteer
 • Eetcafé op pracht hoeklocatie te Renkum te huur
  Verhuurd
  Eetcafé op pracht hoeklocatie te Renkum te huur Bij HorecaWinkelMakelaars te huur aangeboden, een Eetcafé op prachtige zicht locatie te Renkum. De zaak ligt op mooie toeristische route op een prachtige hoeklocatie te Renkum. Het betreft hier een klein en gezellig stads eetcafé met een huiskamer uitstraling. De zaak is thans geopend van woensdag t/m zondag vanaf 16.00 uur. Om de omzet te verhogen 14 nov '17 Renkum, GD Huur: € 2.500 /mnd.
  Verhuurd!
 • Eetcafé in centrum van Haarlem te koop Eetcafé in centrum van Haarlem te koop Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Eetcafé The Coach House Inn. Dit restaurant/eetcafé is gevestigd in een prachtig monumentaal pand gelegen aan de Gedempte Oude Gracht op de hoek nabij de Raaks. Deze centrale ligging in de directe omgeving van diverse winkel- en horecabedrijven, het Gemeente Huis van Haarlem en de parkeergarage De Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.943 /mnd.
 • Eetcafe in centrum Beverwijk
  Verhuurd
  Eetcafe in centrum Beverwijk Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden een in het centrum gelegen Eetcafe. Deze zaak is gelegen aan de Breestraat 161 en is een ideaal bedrijf voor een startende ondernemer. Aan de voorzijde van de zaak is het restaurant met 22 zitplaatsen gesitueerd met daarachter de uitgifte balie en de open keuken en links achterin de toiletten. Het g Beverwijk, NH INV/GW: € 12.500     Huur: € 750 /mnd.
  Verhuurd!

Heeft u een suggestie?