13 restaurant advertenties Sorteer
 • Restaurant met bovenwoning ter overname Haarlem Noord Restaurant met bovenwoning ter overname Haarlem Noord Let op! In prijs verlaagd! Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Sfeervol restaurant met bedrijfswoning en groot terras gelegen aan de Floresstraat in Haarlem Noord. De huidige ondernemer exploiteert deze zaak v.a. april 2015, maar moet om gezondheidsredenen stoppen en daarom is dit een unieke kans voor een starter en/of ondernemerskoppel Haarlem, NH INV/GW: € 29.500     Huur: € 2.014 /mnd.
  MET WOONRUIMTE!
 • IN PRIJS VERLAAGD! Restaurant te koop centrum Haarlem IN PRIJS VERLAAGD! Restaurant te koop centrum Haarlem STERK IN PRIJS VERLAAGD!! Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: een sfeervol ingericht restaurant nabij het centraal NS-Station te Haarlem. Het restaurant is gelegen aan de Jansweg op slechts enkele passen lopen van het centraal NS-Station. Dit horecaobject heeft een keurige en volledige inrichting en de apparatuur verkeert in een goede st Haarlem, NH INV/GW: € 25.000     Huur: € 1.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Te koop; modern en trendy Sushi-restaurant te Heemskerk Te koop; modern en trendy Sushi-restaurant te Heemskerk Horecawinkelmakelaars biedt te koop aan; een compleet nieuw ingerichte Sushi bar / restaurant dat is gelegen in een klein buurtwinkelcentrum aan het Bachplein te Heemskerk. Heemskerk heeft ca. 38000 inwoners en dagelijks bezoeken dagjesmensen en toeristen deze plaats.. Sushibar Moon is een geheel nieuw, verbouwd restaurant met een complete (open) k Heemskerk, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.300 /mnd.
  PRIJZEN GEWIJZIGD!
 • Te koop Restaurant in centrum Haarlem
  Verkocht
  Te koop Restaurant in centrum Haarlem Verkocht!, Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Vietnamees specialiteiten restaurant, dat is gelegen in de leukste winkelstraat van Haarlem, de Kleine Houtstraat. Zeer veel dagjesmensen en toeristen bezoeken dagelijkse deze unieke winkelstraat met zijn vele aandachttrekkende winkeltjes en horecazaken. Ook met auto prima bereikbaar dankzij Haarlem, NH INV/GW: € 47.500     Huur: € 2.300 /mnd.
  Verkocht!
 • Ter overname aangeboden Sushi Fusion restaurant Utrecht Ter overname aangeboden Sushi Fusion restaurant Utrecht Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een sfeervol modern ingericht Sushi Fusion restaurant te Utrecht. Dit restaurant is gelegen op een doorgaande route richting centrum en op loopafstand naar CS Utrecht. Het restaurant is gunstig gesitueerd tussen veel restaurant en cafs en ook een Plus supermarkt is nabij. Veel gasten van de biosco Utrecht, UT INV/GW: € 120.000     Huur: € 2.576 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • Te koop; Grill restaurant, hartje centrum Amsterdam Te koop; Grill restaurant, hartje centrum Amsterdam Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een goed lopend steakhouse in het hartje centrum van Amsterdam. Dit mooie horecabedrijf is gelegen op z'n 70 meter vanaf de Leidsestraat nabij het Leidseplein. De oppervlakte van de zaak bedraagt ca. 100 m2 exclusief het voor de zaak gelegen terras. Er zijn 34 zitplaatsen in het restaurant en 12 Amsterdam INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.905 /mnd.
 • Restaurant in forensen plaats nabij Nijmegen te koop. Restaurant in forensen plaats nabij Nijmegen te koop. Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een restaurant in een forensen plaats nabij Nijmegen. In het centrum van een gemeente met ca 25.000 inwoners in de directe omgeving van Nijmegen wordt een zeer goed draaiend restaurant ter overname aangeboden. Het restaurant is keurig en volledig ingericht en telt ruim 100 zitplaatsen en beschikt o Omgeving Nijmegen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.130 /mnd.
 • Italiaans restaurant te koop in Arendonk (B) Italiaans restaurant te koop in Arendonk (B) Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Italiaans restaurant gelegen in Arendonk (Belgie) net over de grens met Nederland. Arendonk is gelegen aan de snelweg Eindhoven- Antwerpen, de eerste afrit na de Belgische grens (afrit 26). De zaak is gelegen aan de Wampenberg 28 bus 3 en is direct gelegen tegenover de kunstacademie met ca. 180 Arendonk INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 912 /mnd.
 • Restaurant te koop gelegen in het culinaire centrum Haarlem
  Verkocht
  Restaurant te koop gelegen in het culinaire centrum Haarlem Restaurant te koop aangeboden dat is gelegen in het historische centrum van Haarlem, grenzend aan de Grote Markt en met uitzicht op de St.- Bavokerk. Het restaurant is verdeeld over twee panden die aan de achterzijde van de zaak samenkomen. Aan de linkerzijde bij binnenkomst de moderne bar, waaraan de gast in afwachting van de maaltijd een aperitie Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.164 /mnd.
  Verkocht!
 • Te koop; Chinees - Indisch - Tapas Restaurant te Den Bosch
  Verkocht
  Te koop; Chinees - Indisch - Tapas Restaurant te Den Bosch Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden een Chinees - Indisch - Tapas Restaurant te Den Bosch. Dit restaurant is gelegen in een woonwijk van Den Bosch met ca. 17.000 inwoners en is het enige restaurant in deze wijk en wordt al jaren door dezelfde ondernemers gerund. Deze zijn toe aan een nieuwe uitdaging. Het is een mooie zaak met ruime g Den Bosch, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.300 /mnd.
 • Restaurant in prachtige hoeklocatie nabij NS-station Nijmegen
  Verkocht
  Restaurant in prachtige hoeklocatie nabij NS-station Nijmege Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, restaurant/eetcaf in een prachtige hoeklocatie te Nijmegen. Op prachtige hoeklocatie, schuin tegenover NS-station te Nijmegen wordt deze al vele jaren bestaande zaak ter overname aangeboden. Thans wordt deze zaak als eetcaf gerund, maar is een uitstekende zaak voor een Grieks of Italiaans restaur Nijmegen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.500 /mnd.
  Verkocht!
 • Restaurant te koop in The Food Spot Utrecht - Leidsche Rijn. Restaurant te koop in The Food Spot Utrecht - Leidsche Rijn. Restaurant te koop aangeboden door Horecawinkelmakelaars dat is gelegen in The Food Spot te Utrecht - Leidsche Rijn. The Food Spot is een unieke horecalocatie in Utrecht - Leidsche Rijn. Met gratis parkeerruimte en een centrale ligging aan de A2 (afslag 6), is The Food Spot een ware aanwinst voor iedereen die van lekker en gezond eten & drinken hou Utrecht, UT INV/GW: € 259.000     Huur: € 5.700 /mnd.
  Verkocht o.v.b.
 • Restaurant gezocht met min. 125 zitplaatsen Restaurant gezocht met min. 125 zitplaatsen Gezocht! Bij HorecaWinkelMakelaars zijn wij op zoek voor een goede relatie naar een horecabedrijf met minimaal 125 zitplaatsen en een groot zonnig terras. Ligging in centrum van een van de middelgrote steden in Noord Holland. Financin zijn geen probleem. Wij garanderen een discrete behandeling. Overweegt u nu of in de toekomst tot verkoop? Neem da Noord Holland, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  Restaurant gezocht!

Heeft u een suggestie?