26 restaurant advertenties Sorteer
 • Restaurant op uitstekende locatie in de Bollenstreek te koop Restaurant op uitstekende locatie in de Bollenstreek te koop Horcawinkelmakelaars biedt u een restaurant te koop aan, dat is gelegen op een uitstekende zichtlocatie in een gemeente met ca. 24.000 inwoners in de provincie Zuid Holland (omgeving Leiden). Dit restaurant dat op een hoek is gelegen heeft drie gevels met glaspuien vanaf de begane grond tot aan het plafond, waardoor er veel licht inval is en de gas Bollenstreek, ZH INV/GW: € 110.000     Huur: € 3.540 /mnd.
  PRIJZEN GEWIJZIGD!
 • Restaurant ter overname aangeboden in centrum Haarlem Restaurant ter overname aangeboden in centrum Haarlem Horecawinkelmakelaars mag u dit Vietnamees specialiteiten restaurant ter overname aanbieden, dat is gelegen in de leukste winkelstraat van Haarlem, de Kleine Houtstraat. Zeer veel dagjesmensen en toeristen bezoeken dagelijkse deze unieke winkelstraat met zijn vele aandachttrekkende winkeltjes en horecazaken. Ook met auto prima bereikbaar dankzij de 30 jun '18 Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.300 /mnd.
 • Italiaans restaurant aan de Grote Markt in Haarlem te koop Italiaans restaurant aan de Grote Markt in Haarlem te koop Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; Italiaans restaurant, gelegen aan het mooiste en drukste plein van Haarlem, de Grote markt, op de gezellige hoek naast het stadhuis. Parkeergarages de Raaks en Appelaer op 5 minuten loopafstand. De totale bedrijfsruimte is ca. 140 m² en verdeeld over ca. 80m² verkoopruimte met ca. 45 zitplaatsen, c 27 jun '18 Haarlem, NH INV/GW: € 129.500     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant te koop nabij het NS-Centraal te Haarlem Restaurant te koop nabij het NS-Centraal te Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; een sfeervol ingericht restaurant nabij het centraal NS-Station te Haarlem. Het restaurant is gelegen aan de Jansweg op slechts enkele passen lopen van het centraal NS-Station. Dit horecaobject heeft een keurig en volledige inrichting en de apparatuur verkeert in een goede staat van onderhoud. Het Haarlem, NH INV/GW: € 49.000     Huur: € 1.500 /mnd.
  PRIJZEN GEWIJZIGD!
 • Te koop; modern en trendy Sushi-restaurant. Te koop; modern en trendy Sushi-restaurant. Horecawinkelmakelaars biedt te koop aan; een compleet nieuw ingerichte Sushi bar / restaurant dat is gelegen in een klein buurtwinkelcentrum aan het Bachplein te Heemskerk. Heemskerk heeft ca. 38000 inwoners en dagelijks bezoeken dagjesmensen en toeristen deze plaats.. Sushibar Moon is een geheel nieuw, verbouwd restaurant met een complete (open) k 27 jan '18 Heemskerk, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.300 /mnd.
  UNIEK AANBOD!
 • Restaurant te koop met ruime bovenwoning in Nederweert. Restaurant te koop met ruime bovenwoning in Nederweert. Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden een Pizzeria Grillroom Restaurant met een zeer ruime bovenwoning. Deze zaak is gelegen in het centrum van de gemeente Nederweert (midden Limburg) deze gemeente telt ca. 17000 inwoners. Het restaurant heeft aan de voorzijde 20 zitplaatsen en in de achterzaal z'n 30 tot 50 zitplaatsen. Er is een ruim 18 apr '18 Nederweert, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.700 /mnd.
 • Restaurant te koop gelegen in het culinaire centrum Haarlem
  Gereserveerd
  Restaurant te koop gelegen in het culinaire centrum Haarlem Restaurant te koop aangeboden dat is gelegen in het historische centrum van Haarlem, grenzend aan de Grote Markt en met uitzicht op de St.- Bavokerk. Het restaurant is verdeeld over twee panden die aan de achterzijde van de zaak samenkomen. Aan de linkerzijde bij binnenkomst de moderne bar, waaraan de gast in afwachting van de maaltijd een aperitie 15 mrt '18 Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.164 /mnd.
 • Italiaans restaurant te koop in Arendonk (B) Italiaans restaurant te koop in Arendonk (B) Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Italiaans restaurant gelegen in Arendonk (Belgie) net over de grens met Nederland. Arendonk is gelegen aan de snelweg Eindhoven- Antwerpen, de eerste afrit na de Belgische grens (afrit 26). De zaak is gelegen aan de Wampenberg 28 bus 3 en is direct gelegen tegenover de kunstacademie met ca. 180 Arendonk INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 912 /mnd.
 • Restaurant in forensen plaats nabij Nijmegen te koop. Restaurant in forensen plaats nabij Nijmegen te koop. Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een restaurant in een forensen plaats nabij Nijmegen. In het centrum van een gemeente met ca 25.000 inwoners in de directe omgeving van Nijmegen wordt een zeer goed draaiend restaurant ter overname aangeboden. Het restaurant is keurig en volledig ingericht en telt ruim 100 zitplaatsen en beschikt o Omgeving Nijmegen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.130 /mnd.
 • Casco Horecaruimte te huur in de drukke badplaats. Casco Horecaruimte te huur in de drukke badplaats. Bij HorecaWinkelMakelaars te huur aangeboden, een CASCO HORECARUIMTE in de drukke badplaats Zandvoort. Deze horecaruimte is zeer centraal gelegen en is een zichtlocatie op de route van en naar het centraal station, dat op ca. 100 mtr. afstand ligt en 100 mtr. van het centrum van Zandvoort. De afstand naar het strand is 75 mtr. Deze ruimte is geschi 09 feb '18 Zandvoort, NH Huur: € 750 /mnd.
 • Sfeervol ingericht restaurant te koop in centrum Haarlem Sfeervol ingericht restaurant te koop in centrum Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Nieuw sfeervol ingericht restaurant/cocktailbar in het centrum van Haarlem. Dit instap klare sfeervolle restaurant is gelegen in het (culinaire) stadshart op een zeer goede locatie in een van de mooiste winkelstraten van Haarlem. Deze zaak heeft over de gehele frontbreedte een glaspui, waardoor er Haarlem, NH INV/GW: € 98.000     Huur: € 2.782 /mnd.
  Woonruimte mogelijk!
 • Ter overname, een mooi ingericht Italiaans restaurant/pizzeria. Ter overname, een mooi ingericht Italiaans restaurant/pizzer Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; een mooi ingericht Italiaans restaurant / pizzeria In hartje centrum aan de Dorpsstraat te Lieshout. Het onroerend goed is te huur en ook te koop. De huurprijs van het restaurant exclusief garage bedraagt € 1.750,-- per maand. De 3 kamer bovenwoning met ruim terras op het zuiden is eventueel te huu Lieshout, NB OG: € 398.000     INV/GW: € 50.000     Huur: € 1.750 /mnd.
 • Te koop; Chinees - Indisch - Tapas Restaurant te Den Bosch
  Verkocht
  Te koop; Chinees - Indisch - Tapas Restaurant te Den Bosch Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden een Chinees - Indisch - Tapas Restaurant te Den Bosch. Dit restaurant is gelegen in een woonwijk van Den Bosch met ca. 17.000 inwoners en is het enige restaurant in deze wijk en wordt al jaren door dezelfde ondernemers gerund. Deze zijn toe aan een nieuwe uitdaging. Het is een mooie zaak met ruime g Den Bosch, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.300 /mnd.
 • Restaurant aangeboden in Noordwijkerhout
  Verkocht
  Restaurant aangeboden in Noordwijkerhout Bij Horecawinkelmakelaars.nl te koop aangeboden een goed lopend restaurant gelegen aan een doorgaande weg in Noordwijkerhout, het 'Hart van de Bollenstreek'. Noordwijkerhout is een gemeente die dankzij de ligging, midden tussen de bollenvelden en slechts 5 kilometer van het Noordzeestrand, jaarlijks vele toeristen trekt. Het restaurant ligt aan een Noordwijkerhout, ZH INV/GW: € 95.000     Huur: € 2.450 /mnd.
 • Ter overname aangeboden Sushi Fusion restaurant Utrecht Ter overname aangeboden Sushi Fusion restaurant Utrecht Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een sfeervol modern ingericht Sushi Fusion restaurant te Utrecht. Dit restaurant is gelegen op een doorgaande route richting centrum en op loopafstand naar CS Utrecht. Het restaurant is gunstig gesitueerd tussen veel restaurant en cafés en ook een Plus supermarkt is nabij. Veel gasten van de biosco Utrecht, UT INV/GW: € 120.000     Huur: € 2.576 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
Heeft u een suggestie?