26 restaurant advertenties Sorteer
 • Italiaans restaurant / pizzeria te koop in Haarlem Italiaans restaurant / pizzeria te koop in Haarlem Italiaans restaurant / pizzeria te koop, dat is gelegen in het historische centrum van Nederlands mooiste winkel- (restaurant) stad Haarlem. Het restaurant beschikt over de volgende kenmerken: Het is stijlvol ingericht en beschikt binnen over ruim 40 zitplaatsen; terras is sprake van ruim 10 zitplaatsen. Parkeergelegenheid (in de vorm van parkeerga 02 aug '18 Haarlem, NH INV/GW: € 97.500     Huur: € 2.000 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Restaurant in forensen plaats nabij Nijmegen te koop. Restaurant in forensen plaats nabij Nijmegen te koop. Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een restaurant in een forensen plaats nabij Nijmegen. In het centrum van een gemeente met ca 25.000 inwoners in de directe omgeving van Nijmegen wordt een zeer goed draaiend restaurant ter overname aangeboden. Het restaurant is keurig en volledig ingericht en telt ruim 100 zitplaatsen en beschikt o Omgeving Nijmegen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.130 /mnd.
 • Restaurant ter overname aangeboden in centrum Haarlem Restaurant ter overname aangeboden in centrum Haarlem Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Vietnamees specialiteiten restaurant, dat is gelegen in de leukste winkelstraat van Haarlem, de Kleine Houtstraat. Zeer veel dagjesmensen en toeristen bezoeken dagelijkse deze unieke winkelstraat met zijn vele aandachttrekkende winkeltjes en horecazaken. Ook met auto prima bereikbaar dankzij de uitstek Haarlem, NH INV/GW: € 79.000     Huur: € 2.300 /mnd.
 • Restaurant in het druk bezochte stadshart van Haarlem te koop. Restaurant in het druk bezochte stadshart van Haarlem te koo Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: een gezellig restaurant gelegen in het druk bezochte stadshart in een van de mooiste winkelstraten van Haarlem. De ligging ten opzichte van de diverse parkeergarages in de binnenstad is zeer gunstig alsook de bereikbaarheid via het openbaar vervoer. Dit restaurant heeft een zeer goede naam in Haarlem e 30 aug '18 Haarlem, NH INV/GW: € 98.500     Huur: € 2.217 /mnd.
 • Restaurant te koop nabij het NS-Centraal te Haarlem Restaurant te koop nabij het NS-Centraal te Haarlem Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: een sfeervol ingericht restaurant nabij het centraal NS-Station te Haarlem. Het restaurant is gelegen aan de Jansweg op slechts enkele passen lopen van het centraal NS-Station. Dit horecaobject heeft een keurig en volledige inrichting en de apparatuur verkeert in een goede staat van onderhoud. Het rest Haarlem, NH INV/GW: € 44.000     Huur: € 1.500 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Italiaans restaurant te koop in Arendonk (B) Italiaans restaurant te koop in Arendonk (B) Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Italiaans restaurant gelegen in Arendonk (Belgie) net over de grens met Nederland. Arendonk is gelegen aan de snelweg Eindhoven- Antwerpen, de eerste afrit na de Belgische grens (afrit 26). De zaak is gelegen aan de Wampenberg 28 bus 3 en is direct gelegen tegenover de kunstacademie met ca. 180 Arendonk INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 912 /mnd.
 • Restaurant / pizzeria (Italiaans) te koop in Haarlem centrum.
  Verkocht
  Restaurant / pizzeria (Italiaans) te koop in Haarlem centrum Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Italiaans restaurant / pizzeria dat een zeer goede bekendheid heeft verworven in Haarlem en omstreken onder de naam Trattoria Complimenti. Het restaurant ligt in het centrum, in een zijstraat van de drukke Kruisstraat en op loopafstand van het treinstation en de Grote markt. De voormalige melkwinkel va 01 okt '18 Haarlem, NH INV/GW: € 75.000     Huur: € 2.000 /mnd.
  Verkocht!
 • Restaurant op uitstekende locatie in de Bollenstreek te koop Restaurant op uitstekende locatie in de Bollenstreek te koop Horcawinkelmakelaars biedt u een restaurant te koop aan, dat is gelegen op een uitstekende zichtlocatie in een gemeente met ca. 24.000 inwoners in de provincie Zuid Holland (omgeving Leiden). Dit restaurant dat op een hoek is gelegen heeft drie gevels met glaspuien vanaf de begane grond tot aan het plafond, waardoor er veel licht inval is en de gas Bollenstreek, ZH INV/GW: € 110.000     Huur: € 3.540 /mnd.
  PRIJZEN GEWIJZIGD!
 • Restaurant ter overname in centrum Haarlem
  Verkocht
  Restaurant ter overname in centrum Haarlem Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Nieuw sfeervol ingericht restaurant/cocktailbar in het centrum van Haarlem. Dit instap klare sfeervolle restaurant is gelegen in het (culinaire) stadshart op een zeer goede locatie in een van de mooiste winkelstraten van Haarlem. Deze zaak heeft over de gehele frontbreedte een glaspui, waardoor er veel Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.782 /mnd.
  Verkocht!
 • Te koop; modern en trendy Sushi-restaurant. Te koop; modern en trendy Sushi-restaurant. Horecawinkelmakelaars biedt te koop aan; een compleet nieuw ingerichte Sushi bar / restaurant dat is gelegen in een klein buurtwinkelcentrum aan het Bachplein te Heemskerk. Heemskerk heeft ca. 38000 inwoners en dagelijks bezoeken dagjesmensen en toeristen deze plaats.. Sushibar Moon is een geheel nieuw, verbouwd restaurant met een complete (open) k Heemskerk, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.300 /mnd.
  UNIEK AANBOD!
 • Restaurant te koop gelegen in het culinaire centrum Haarlem
  Verkocht
  Restaurant te koop gelegen in het culinaire centrum Haarlem Restaurant te koop aangeboden dat is gelegen in het historische centrum van Haarlem, grenzend aan de Grote Markt en met uitzicht op de St.- Bavokerk. Het restaurant is verdeeld over twee panden die aan de achterzijde van de zaak samenkomen. Aan de linkerzijde bij binnenkomst de moderne bar, waaraan de gast in afwachting van de maaltijd een aperitie Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.164 /mnd.
  Verkocht!
 • Casco Horecaruimte te huur in de drukke badplaats.
  Gereserveerd
  Casco Horecaruimte te huur in de drukke badplaats. Bij HorecaWinkelMakelaars te huur aangeboden, een CASCO HORECARUIMTE in de drukke badplaats Zandvoort. Deze horecaruimte is zeer centraal gelegen en is een zichtlocatie op de route van en naar het centraal station, dat op ca. 100 mtr. afstand ligt en 100 mtr. van het centrum van Zandvoort. De afstand naar het strand is 75 mtr. Deze ruimte is geschi Zandvoort, NH Huur: € 750 /mnd.
 • Ter overname, een mooi ingericht Italiaans restaurant/pizzeria. Ter overname, een mooi ingericht Italiaans restaurant/pizzer Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; een mooi ingericht Italiaans restaurant / pizzeria In hartje centrum aan de Dorpsstraat te Lieshout. Het onroerend goed is te huur en ook te koop. De huurprijs van het restaurant exclusief garage bedraagt € 1.750,-- per maand. De 3 kamer bovenwoning met ruim terras op het zuiden is eventueel te huu Lieshout, NB OG: € 398.000     INV/GW: € 50.000     Huur: € 1.750 /mnd.
 • Te koop; Chinees - Indisch - Tapas Restaurant te Den Bosch
  Verkocht
  Te koop; Chinees - Indisch - Tapas Restaurant te Den Bosch Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden een Chinees - Indisch - Tapas Restaurant te Den Bosch. Dit restaurant is gelegen in een woonwijk van Den Bosch met ca. 17.000 inwoners en is het enige restaurant in deze wijk en wordt al jaren door dezelfde ondernemers gerund. Deze zijn toe aan een nieuwe uitdaging. Het is een mooie zaak met ruime g Den Bosch, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.300 /mnd.
 • Restaurant aangeboden in Noordwijkerhout
  Verkocht
  Restaurant aangeboden in Noordwijkerhout Bij Horecawinkelmakelaars.nl te koop aangeboden een goed lopend restaurant gelegen aan een doorgaande weg in Noordwijkerhout, het 'Hart van de Bollenstreek'. Noordwijkerhout is een gemeente die dankzij de ligging, midden tussen de bollenvelden en slechts 5 kilometer van het Noordzeestrand, jaarlijks vele toeristen trekt. Het restaurant ligt aan een Noordwijkerhout, ZH INV/GW: € 95.000     Huur: € 2.450 /mnd.
Heeft u een suggestie?