26 restaurant advertenties Sorteer
 • Te koop; modern en trendy Sushi-restaurant. Te koop; modern en trendy Sushi-restaurant. Horecawinkelmakelaars biedt te koop aan; een compleet nieuw ingerichte Sushi bar / restaurant dat is gelegen in een klein buurtwinkelcentrum aan het Bachplein te Heemskerk. Heemskerk heeft ca. 38000 inwoners en dagelijks bezoeken dagjesmensen en toeristen deze plaats.. Sushibar Moon is een geheel nieuw, verbouwd restaurant met een complete (open) k 27 jan '18 Heemskerk, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.300 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Restaurant te koop met ruime bovenwoning in Nederweert. Restaurant te koop met ruime bovenwoning in Nederweert. Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden een Pizzeria Grillroom Restaurant met een zeer ruime bovenwoning. Deze zaak is gelegen in het centrum van de gemeente Nederweert (midden Limburg) deze gemeente telt ca. 17000 inwoners. Het restaurant heeft aan de voorzijde 20 zitplaatsen en in de achterzaal z'n 30 tot 50 zitplaatsen. Er is een ruim 18 apr '18 Nederweert, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.700 /mnd.
 • Restaurant te koop gelegen in het culinaire centrum Haarlem Restaurant te koop gelegen in het culinaire centrum Haarlem Restaurant te koop aangeboden dat is gelegen in het historische centrum van Haarlem, grenzend aan de Grote Markt en met uitzicht op de St.- Bavokerk. Het restaurant is verdeeld over twee panden die aan de achterzijde van de zaak samenkomen. Aan de linkerzijde bij binnenkomst de moderne bar, waaraan de gast in afwachting van de maaltijd een aperitie 15 mrt '18 Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.164 /mnd.
 • Restaurant te koop nabij het NS-Centraal te Haarlem Restaurant te koop nabij het NS-Centraal te Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; een sfeervol ingericht restaurant nabij het centraal NS-Station te Haarlem. Het restaurant is gelegen aan de Jansweg op slechts enkele passen lopen van het centraal NS-Station. Dit horecaobject heeft een keurig en volledige inrichting en de apparatuur verkeert in een goede staat van onderhoud. Het Haarlem, NH INV/GW: € 49.000     Huur: € 1.500 /mnd.
  PRIJZEN GEWIJZIGD!
 • Restaurant op uitstekende locatie in de Bollenstreek te koop Restaurant op uitstekende locatie in de Bollenstreek te koop Horcawinkelmakelaars biedt een restaurant te koop aan, dat is gelegen op een uitstekende zichtlocatie in het buitengebied van een gemeente met ca. 24.000 inwoners in de provincie Zuid Holland. Dit restaurant dat op een hoek is gelegen heeft drie gevels met glaspuien vanaf de begane grond tot aan het plafond, waardoor er veel licht inval is en de ga 13 dec '17 Bollenstreek, ZH INV/GW: € 120.000     Huur: € 3.540 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • Italiaans restaurant te koop in Arendonk (B) Italiaans restaurant te koop in Arendonk (B) Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Italiaans restaurant gelegen in Arendonk (Belgie) net over de grens met Nederland. Arendonk is gelegen aan de snelweg Eindhoven- Antwerpen, de eerste afrit na de Belgische grens (afrit 26). De zaak is gelegen aan de Wampenberg 28 bus 3 en is direct gelegen tegenover de kunstacademie met ca. 180 Arendonk INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 912 /mnd.
 • Restaurant in forensen plaats nabij Nijmegen te koop. Restaurant in forensen plaats nabij Nijmegen te koop. Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een restaurant in een forensen plaats nabij Nijmegen. In het centrum van een gemeente met ca 25.000 inwoners in de directe omgeving van Nijmegen wordt een zeer goed draaiend restaurant ter overname aangeboden. Het restaurant is keurig en volledig ingericht en telt ruim 100 zitplaatsen en beschikt o Omgeving Nijmegen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.130 /mnd.
 • Casco Horecaruimte te huur in de drukke badplaats. Casco Horecaruimte te huur in de drukke badplaats. Bij HorecaWinkelMakelaars te huur aangeboden, een CASCO HORECARUIMTE in de drukke badplaats Zandvoort. Deze horecaruimte is zeer centraal gelegen en is een zichtlocatie op de route van en naar het centraal station, dat op ca. 100 mtr. afstand ligt en 100 mtr. van het centrum van Zandvoort. De afstand naar het strand is 75 mtr. Deze ruimte is geschi 09 feb '18 Zandvoort, NH Huur: € 750 /mnd.
 • Sfeervol ingericht restaurant te koop in centrum Haarlem Sfeervol ingericht restaurant te koop in centrum Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Nieuw sfeervol ingericht restaurant/cocktailbar in het centrum van Haarlem. Dit instap klare sfeervolle restaurant is gelegen in het (culinaire) stadshart op een zeer goede locatie in een van de mooiste winkelstraten van Haarlem. Deze zaak heeft over de gehele frontbreedte een glaspui, waardoor er Haarlem, NH INV/GW: € 98.000     Huur: € 2.782 /mnd.
  Woonruimte mogelijk!
 • Ter overname, een mooi ingericht Italiaans restaurant/pizzeria. Ter overname, een mooi ingericht Italiaans restaurant/pizzer Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; een mooi ingericht Italiaans restaurant / pizzeria In hartje centrum aan de Dorpsstraat te Lieshout. Het onroerend goed is te huur en ook te koop. De huurprijs van het restaurant exclusief garage bedraagt € 1.750,-- per maand. De 3 kamer bovenwoning met ruim terras op het zuiden is eventueel te huu 13 jan '18 Lieshout, NB OG: € 398.000     INV/GW: € 50.000     Huur: € 1.750 /mnd.
 • Te koop; Chinees - Indisch - Tapas Restaurant te Den Bosch Te koop; Chinees - Indisch - Tapas Restaurant te Den Bosch Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden een Chinees - Indisch - Tapas Restaurant te Den Bosch. Dit restaurant is gelegen in een woonwijk van Den Bosch met ca. 17.000 inwoners en is het enige restaurant in deze wijk en wordt al jaren door dezelfde ondernemers gerund. Deze zijn toe aan een nieuwe uitdaging. Het is een mooie zaak met ruime g 29 nov '17 Den Bosch, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.300 /mnd.
 • Restaurant aangeboden in Noordwijkerhout Restaurant aangeboden in Noordwijkerhout Bij Horecawinkelmakelaars.nl te koop aangeboden een goed lopend restaurant gelegen aan een doorgaande weg in Noordwijkerhout, het 'Hart van de Bollenstreek'. Noordwijkerhout is een gemeente die dankzij de ligging, midden tussen de bollenvelden en slechts 5 kilometer van het Noordzeestrand, jaarlijks vele toeristen trekt. Het restaurant ligt aan een 21 nov '17 Noordwijkerhout, ZH INV/GW: € 95.000     Huur: € 2.450 /mnd.
 • Ter overname aangeboden Sushi Fusion restaurant Utrecht Ter overname aangeboden Sushi Fusion restaurant Utrecht Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een sfeervol modern ingericht Sushi Fusion restaurant te Utrecht. Dit restaurant is gelegen op een doorgaande route richting centrum en op loopafstand naar CS Utrecht. Het restaurant is gunstig gesitueerd tussen veel restaurant en cafés en ook een Plus supermarkt is nabij. Veel gasten van de biosco Utrecht, UT INV/GW: € 120.000     Huur: € 2.576 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • Te koop; Grill restaurant, hartje centrum Amsterdam Te koop; Grill restaurant, hartje centrum Amsterdam Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een goed lopend steakhouse in het hartje centrum van Amsterdam. Dit mooie horecabedrijf is gelegen op z'n 70 meter vanaf de Leidsestraat nabij het Leidseplein. De oppervlakte van de zaak bedraagt ca. 100 m2 exclusief het voor de zaak gelegen terras. Er zijn 34 zitplaatsen in het restaurant en 12 á Amsterdam INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.905 /mnd.
 • Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort Horecawinkelmakelaars biedt een restaurant te koop aan dat is gelegen in het centrum van Amersfoort. Dit restaurant is door de huidige eigenaar in twee jaar tijd opgebouwd tot een mooi en compleet wok afhaalrestaurant. Veel grote bedrijven uit directe omgeving behoren tot de klandizie. Het wok concept is op dit moment zo ontwikkeld dat ervaring met Amersfoort, UT INV/GW: € 150.000     Huur: € 1.600 /mnd.
Heeft u een suggestie?