16 winkels advertenties Sorteer
 • Gezondheidspraktijk ter overname in centrum Tilburg Gezondheidspraktijk ter overname in centrum Tilburg Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Chinese gezondheidspraktijk. Het betreft een ruime, compleet ingerichte Chinese gezondheidspraktijk dat is gelegen aan de Besterdring in het centrum van Tilburg. De praktijk is hier sedert 2008 gevestigd. Het betreft hier een keurig ingerichte praktijk met een hoge omzet en contracten met alle verz Tilburg, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.650 /mnd.
 • Massage/ beautysalon ter overname aangeboden in Den Bosch Massage/ beautysalon ter overname aangeboden in Den Bosch Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden een zeer gunstig gelegen massage/ beautysalon. In een van de oudste straten van de binnenstad van Den Bosch wordt een massage/ beautysalon ter overname aangeboden. Het pand is ook uitermate geschikt voor een Chinese gezondheidspraktijk. De zaak is gelegen in de Hinthamerstraat 174 te Den Bosch tegen Den Bosch, NB INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • IJssalon te Heemstede ter overname aangeboden IJssalon te Heemstede ter overname aangeboden Horecawinkelmakelaars mag u een goed lopende IJssalon ter overname aanbieden. Deze ijssalon is gelegen aan de Binnendoor te Heemstede en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met kwalitatief hoogstaand ijs en uitstekende koffie. Het bedrijf is zo te betrekken, apparatuur is goed onderhouden. In de periode sinds de opening hebben de huidige onde 01 feb '18 Heemstede, NH INV/GW: Bod gevraagd
 • Woonhuis met kantoor- c/q verkoopruimte te huur te Uden (NB) Woonhuis met kantoor- c/q verkoopruimte te huur te Uden (NB) Bij Horecawinkelmakelaars te huur aangeboden; woonhuis met kantoor- c/q verkoopruimte te Uden (NB). Gunstig in jonge en kindvriendelijke woonwijk "Uden Zuid" gelegen, royale moderne vrijstaande villa met verwarmd zwembad, souterrain (kantoorruimte) en een garage/kelder geschikt voor meerdere auto's. Deze luxe villa met zijn prachtige ruimten, wordt 26 jan '18 Uden, NB Huur: Op aanvraag
 • Te huur; Multifunctionele ruimte in 'Vijfhoek' Haarlem
  Verhuurd
  Te huur; Multifunctionele ruimte in 'Vijfhoek' Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars te huur aangeboden een mooie en zeer lichte unit (4 x 16 mtr) voorzien van krachtstroom en eigen meters. Deze unit is gelegen aan de zuidkant van het oude stadscentrum van Haarlem in de populaire Vijfhoek. Momenteel is deze unit in gebruik als voorbereidingskeuken voor een horecagelegenheid in de omgeving, maar dankzij de 03 okt '17 Haarlem, NH Huur: € 1.250 /mnd.
 • Chinese gezondheidspraktijk ter overname Amsterdam Chinese gezondheidspraktijk ter overname Amsterdam Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Chinese gezondheidspraktijk. Het betreft een compleet nieuw ingerichte Chinese gezondheidspraktijk dat is gelegen op ca. 100 meter afstand van het Westerpark in Amsterdam De zaak kent de hierna volgende indeling: - entree/ontvangstruimte; - behandelkamer van ca. 10 m2; - 2 massagekamers; - douche/ Amsterdam, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 687 /mnd.
  Financiering mogelijk!
 • Lunch-Shop nabij ingang winkelcentrum Castricum Lunch-Shop nabij ingang winkelcentrum Castricum BUITEN KANS!, LAAGSTE PRIJS!, SLECHTS € 15.000,-- OVERNAME! Lunch-Shop overnemen? Lunch-Shop te koop nabij ingang winkelcentrum Castricum. Direct nabij de ingang van het druk bezochte winkelcentrum Geesterduin, het overdekte winkel hart van Castricum?, bieden wij u deze 'LUNCH-SHOP' ter overname aan. Dankzij de gunstige ligging zijn er veel passant Castricum, NH INV/GW: € 15.000     Huur: € 2.560 /mnd.
  Verkocht!
 • Ter overname aangeboden Grill, Maaltijden en Toko winkel.
  Gereserveerd
  Ter overname aangeboden Grill, Maaltijden en Toko winkel. Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden: Grill & Maaltijden en Toko winkel in het Winkel centrum De Mare, Alkmaar. De winkel is gelegen op een mooie locatie binnen dit groot en druk bezocht winkelcentrum. Winkelcentrum De Mare is dé Winkelboulevard van Alkmaar. In dit winkelcentrum zijn de bekende supermarkten en warenhuizen vertegenwoord Alkmaar, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.834 /mnd.
 • Te koop: Indonesische delicatessen winkel in Haarlem - noord
  Verkocht
  Te koop: Indonesische delicatessen winkel in Haarlem - noord Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden een mooie volledig ingerichte Indonesische delicatessen winkel. De zaak is gelegen aan de buitenring van het druk bezochte winkelcentrum Marsmanplein in Haarlem Noord. Bij binnenkomst komt u in de ruime fraai ingerichte uitgifte/afhaalruimte, waarin ook een toiletruimte aanwezig is. Naast de uitgift Haarlem, NH INV/GW: € 25.000     Huur: € 1.358 /mnd.
  Verkocht!
 • Verhuurd 150 m2 winkelruimte in winkelcentrum De Mare Verhuurd 150 m2 winkelruimte in winkelcentrum De Mare Verhuurd! 150 m2 (senioren)winkelruimte in winkelcentrum De Mare te Alkmaar Noord Holland. De winkel is gelegen op een mooie locatie binnen dit groot en druk bezocht winkelcentrum. Winkelcentrum De Mare is dé Winkel Boulevard van Alkmaar. In dit winkelcentrum zijn de bekende supermarkten en warenhuizen vertegenwoordigd, maar daarnaast kunt u terech Alkmaar, NH Huur: € 2.500 /mnd.
  Verhuurd!
 • Winkelruimte in prachtig monumentaal pand centrum Arnhem
  Verhuurd
  Winkelruimte in prachtig monumentaal pand centrum Arnhem Winkelruimte in prachtig monumentaal pand in de Rijnstraat in de binnenstad van Arnhem. Het pand is omstreeks 2004 grondig gerenoveerd. Ligging: De winkel ligt in het stadscentrum van Arnhem op korte afstand van de kruising Vijzelstraat/Grote Oord. In de directe omgeving zijn winkels van landelijke en lokale partijen zoals Town & Country, Reset, Op Arnhem, GD Huur: € 1.500 /mnd.
  Verhuurd!
 • Te koop: Winkel/Horecapand met bovenwoning in Haarlem
  Gereserveerd
  Te koop: Winkel/Horecapand met bovenwoning in Haarlem Wegens persoonlijke omstandigheden wil de eigenaar zijn Winkel-/Horecapand met woning verkopen, het ligt midden in een druk bevolkte woonwijk in Haarlem - Noord. Het bedrijf wordt nu gerund als bruincafé, maar is prima geschikt voor een buurtwinkel. De verkoopoppervlakte van bedraagt ca. 75 m² en is met ca. 25 m2 uit te breiden. De onderneming is n Haarlem, NH OG: € 305.000
 • Mobiele dagzaak met vaste standplaats nabij Bunschoten Mobiele dagzaak met vaste standplaats nabij Bunschoten In verband met de gezondheid van de huidige ondernemer die niet meer in staat is om dit unieke project te draaien zijn wij opzoek naar een nieuwe zelfstandig ondernemer. Het betreft hier het Food & Friends concept dat is gevestigd in een omgebouwde gelede streekbus van maar liefst 18 meter lang en de ondernemer zal zijn Café Mobiel dagelijks plaats Bunschoten, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.450 /mnd.
 • Te huur: Casco winkelruimte in winkelcentrum Almere Haven Te huur: Casco winkelruimte in winkelcentrum Almere Haven Te huur: Casco winkelruimte in winkelcentrum Almere Haven aan de Brink. De locatie is gelegen pal naast supermarkt Deen en heeft een totaal oppervlak van ca. 320 m2. U behoeft niet de gehele 320 m2 te huren, de minimale afname is 160 m2. De winkelruimte is ook geschikt voor het op te zetten van een lunchshop. De zeer aantrekkelijke huur bedraagt sl Almere, NH Huur: Op aanvraag
  Casco ruimte te huur!
 • Nagelstudio beginnen in winkelcentrum De Mare? Nagelstudio beginnen in winkelcentrum De Mare? Wij zijn opzoek naar ondernemer(s) die in het groot en druk bezochte winkelcentrum De Mare in Alkmaar de hierna volgende zaken willen starten: - Nagelstudio; - Lunchstore; - Döner-Shoarmazaak. Wij hebben diverse mogelijkheden qua vloeroppervlakten. Winkelcentrum De Mare is dé winkelboulevard van Alkmaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen Alkmaar, NH Huur: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?